domingo, 15 de marzo de 2015

"CARNAVAL, CARNAVAAAAAAAAAL!!!"


Dissabte 14 de febrer de 2015




Amb aquest somriure d'orella a orella vam anar junts a veure les carrosses de Carnaval de Lloret. Tot s'ha de dir que algunes ens van deixar més que fascinats per la seva originalitat (uns anaven de cartes de l'UNO, un joc que tant a l'Aurelian com a mí ens encanta), d'altres simplement pel bon ambient entre la gent que hi participava...






I bé després arribem a aquesta, la carrossa de l'Aran. Recordem que l'Aurelian i jo vam anar al novembre a la festa que es celebrava per recaptar diners per investigar sobre l'AME i que un mes més tard el petit Aran ens va deixar... Aquest fet va fer que l'Aurelian i jo ens emocionéssim en veure el tren que guiava la carrossa ple de fotos seves amb el missatge de sempre "TOTS JUNTS CONTRA L'AME"

A partir d'aquí, la lluita continua per altres nens que es troben en la situació que va viure l'Aran i que amb una mica de sort i ajuda, poden tenir una esperança de cares al futur...

Després de veure el Carnaval,  junts amb la meva companya de Rossinyol, de carrera i amiga, la Laura i la seva mentorada la Husan, vam anar a fer un berenar i comentar una mica la trobada.

D'aquest dia cal dir lo difícil que es mantenir concentrat en la mateixa cosa durant molta estona a l'Aurelian, és un nen extremadament mogut i actiu!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario