domingo, 15 de marzo de 2015

"UN NOU ANY XINÉS, POC XINÈS"

Diumenge 22 de febrer de 2015


"Any Nou Xinès" també conegut com a Festival de la Primavera, és la celebració més important de les festes tradicionals xineses. El 19 febrer de 2015 va començar l'any 4713 segons el calendari xinès, i correspon amb l'Any de la Cabra.



Aquest any 2015 ha estat el primer que a Lloret han decidit fer una celebració popular en honor a la inauguració del Nou Any Xinès. Vam decidir anar plegats amb els nostres mentorats la Laura i jo perquè pensem que també es bo relacionar-los entre ells i que facin coses així junts i en puguin parlar després entre ells.




Inicialment semblava tot típic de la Xina, el seu famós drac vermell, els seus vestits típics, les banderes, els balls...però poc va durar tot això!!!
De sobte van aparèixer per allà grups de música d'aquí lloretencs, amb orquestra, balls amb pals, els gegants capgrossos...tant l'Aurelian com jo vam pensar "Què té tot això de xinès?" jajajajajajajaj


Com tot va anar tant i tant depressa vam decidir anar a passar l'estoneta amb els nostres mentorats al MAGIC PARK per passar el que quedava de matí jugant a basket, discos i pujant als autos de xoc!!!



D'aquest dia em quedo amb les paraules de l'Aurelian preocupat perquè veu que aviat arriba el maig i el Rossinyol s'acaba, però tranquil petit que ens seguirem veient passada la festa de comiat del Rossinyol...


No hay comentarios:

Publicar un comentario